Rendang Kambing Bekijk groter

Rendang Kambing (200 gr)

Indonesisch recept van in cocosmelk met verse boemboe langzaam gegaard biologisch Noord-Hollands geitenvlees.

Meer details

Nieuw product

€ 6,50 incl. BTW

Toevoegen aan Verlanglijst

Bestellingen welkom. Levering in overleg, maar uiterlijk 10 werkdagen na bestelling.

Omschrijving.

Indonesisch recept dat meestal met rundvlees wordt gemaakt. In onze versie maken we van verse boemboe, santen en biologisch Noord-Hollandse geitenvlees een stevig ingekookte Rendang; een toppertje in ons assortiment. Heerlijk met een frisse komkommersla en kleefrijst.

Ingrediënten:

Biologisch melkgeitenvlees, santen, ui, knoflook, Spaanse peper, gember, Djeruk purut, Gula Djawa (palmsuiker), geelwortel, Keriminoten, tamarinde, sereh, laos, foelie, zout.

 

In de verpakking

Diepvries, 200 gram.

 

Bereiding

Haal het minimaal 8 uur voor gebruik uit de vriezer en zet het in de koelkast.

Bij gebruik van magnetron gebruik de ontdooistand en kies de tijd afhankelijk van het gewicht. Gebruik: verwarm het langzaam op een lage temperatuur op.

Klik hier voor de uitgebreide bereidingswijze.

Recensies

Kwaliteit 
16-05-2016

rendang

Als zeer ervaren Indoliefhebber gisteren voor het eerst de rendang van Silvia gegeten. Iedereen aan tafel was erg enthousiast. Laat de rendang van menig Indonesisch restaurant of toko in de schaduw staan. Rijke boemboe zorgt voor een zeer geconcentreerde aangename smaak in combinatie met zacht geitenvlees. Complimenten. Een aanrader.

  • 0 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.

Schrijf uw recensie!

Schrijf uw recensie

Rendang Kambing (200 gr)

Rendang Kambing (200 gr)

Indonesisch recept van in cocosmelk met verse boemboe langzaam gegaard biologisch Noord-Hollands geitenvlees.

2 other products in the same category:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...