LEVERING
Levering van uw bestelling

Afhalen: Uw betaalde bestelling kunt u binnen 24 uur afhalen op ons afhaalpunt Beukenweg 22, Amsterdam-Oost

Eigen bezorgservice: Bestellingen van meer dan 50 euro worden binnen Amsterdam  gratis bezorg. Datum en tijdstip in overleg via email of telefoon 0628454766.

Verzending via Post-NL: uw betaalde bestelling wordt  over het algemeen binnen1 dag na ontvangst van uw betaling voor verzending aangeboden bij Post-NL. Met tracking kunt u uw pakket volgen. Aflevering is binnen 24 na verzending.
De verpakking kan niet door de brievenbus. 
Uw bestelling is ingevroren dan wel gekoeld: de verpakking zorgt voor het constant houden van de temperatuur.. 
Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. 
De vervoerskosten zijn afhankelijk zijn van het totaalgewicht. Tot een gewicht  van 10 kilo is di€6,50.. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. 

Retour

Retourneren: alleen aardewerk

U heeft het recht de bestelling van aardewerk tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht stuurt een  email naar info@hollandsegeitenkroket.nl . U ontvangt dan een teruggave formulier dat u mee terugstuurt.

Niet retourneren: food

Alle food-artikelen kunnen niet worden geretourneerd en uw bestelling kunt u niet herroepen. Dit omdat de wet dit bepaalt voor  producten :

  1.        producten die snel kunnen bederven of verouderen; 
  2.        producten op klantspecificatie zijn samengesteld, geproduceerd, geleverd;
  3.        producten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

 

Garantie

Wij zijn niet aansprakelijk voor fouten gemaakt door PostNL. Wij zijn niet aansprakelijk voor fouten gemaakt door onoordeelkundig gebruik door eindgebruikers. Uiteraard spannen wij ons tot het uiterste in om bestelde producten in optimale vorm bij u te bezorgen. Heeft u daarover klachten neem dan cotact met ons op.